Villkor

Betalningsvillkor

Då Systainers.se primärt vänder sig till företag är samtliga priser angivna exkl.moms (f.n. 25%). Detta gäller även fraktkostnader. 

Betalning sker via Klarna. Klarna erbjuder flera olika betalningsmetoder. Mer information om betalningsalternativ finns på deras hemsida www.klarna.com/se. För villkor vänligen läs mer på Klarnas hemsida.

Leveransvillkor

Ordrar skickas med DHL, företrädesvis DHL Service Point. Vid önskemål om direktleverans måste detta meddelas till oss via e-post. Systainers.se har en fast fraktkostnad om 80kr exkl.moms oavsett orderstorlek.

Transportskador

För att vi ska kunna hantera och ta ekonomiskt ansvar för transportskador är det viktigt att du som kund anmärker skadat emballage direkt till transportören/utlämningsstället så dom gör en notering om detta. Syna därför emballaget noggrant i samband med mottagande av försändelsen. Syna även godset för att säkerställa att det är utan skador. Vi synar alla produkter i samband med packning för att minimera problem för våra kunder.

Returer

Som privatkund har du 14 dagars returrätt och lagerfört sortiment. returrätt gäller ej beställningsvaror. Returrätt gäller ej varor med kampanjpriser, då dessa säljs som ”först tillkvarn”.

Vid önskemål om retur kontaktas Systainers.se innan gods skickas, detta för att vi ska kunna registrera ett returärende samt förbereda återbetalning.

Efter bekräftelse från Systainers.se att returärende är skapat skickas godset till oss. Fraktkostnader för leverans och retur betalas av kunden, produktkostnaden återbetalas.

företag omfattas ej av rätten till Retur.